Meniu Închide

Cum să comunici cu părinții astfel încât să-ți poti face meseria cu empatie și autoritate!

Mă adresez ție dacă ești psiholog și lucrezi cu copii sau părinții lor și încă ai indoieli despre modul în care ar fi util să comunici cu ei și să te faci înțeleasă. Te obosesc situațiile neclare, nerezolvate și lipsa limitelor. Dacă și tu știi că nu poți să ajuți pe toată lumea și nu tot timpul, însă nu poți să refuzi, citește mai departe. Telefonul sună toata ziua, și când nu sună primești mesaje pe whatsapp, și e ok, îți dorești să ajuți oamenii, dar timpul de muncă parcă nu se mai termina niciodată. Iar în timpul liber, tot la copii te gandesti, te pregătesti sau vorbesti cu parintii. Dar adevărul este ca poți avea o profesie frumoasă si liniște. Si eu știu totul despre aceste provocări și te pot ajuta și pe tine să-ți pui ordine în cabinet, centru sau pur și simplu în relația cu clienții tăi.

DATA

Vineri, 18 noiembrie 2022
 

DURATĂ

De la ora 09:00 la 12:00
 

Cine este Daniela Gavankar?

Am 20 de ani experiență ca psiholog, trainer și supervizor. Am condus 10 ani unul dintre centrele cele mai bune din țară pentru copiii cu autism, AITA, și am coordonat programele a sute de copii. Am avut peste 1000 de psihologi la cursurile mele, în toată țara.

În prezent predau și studenților de la Masterul de Psihologie clinică, în cadrul Universității Spiru Haret un curs ABA încă din 2018. Am studiat ABA la University of North Texas, logopedie și PECS, marketing și comunicare, și nu vreau să pară că mă laud, doar vreau să înțelegi că am expertiza necesară pentru a te ajuta să ai un centru sau un cabinet valoros, punându-te, cu autoritate și blândețe, în statutul de specialist sau expert.

Și la grupurile mele de supervizare, am observat că oamenii își pun aceleași întrebări, nu doar pe cele legate de lucrul direct cu copiii, în cabinet. Psihologii sunt interesați și de satisfacția muncii și de reducerea  nivelului de stres, și de prosperitate și de tipul liber autentic.

UNDE ARE LOC?

Cursul va avea loc ONLINE

CUM ACHIT?

Taxa se achită în contul contul Sens AITA Training SRL, CUI 46847381, deschis la LIBRA BANK VOLUNTARI.

IBAN: RO35BREL0002003767130100

CÂT COSTĂ?

Iată ce vei învăța la acest curs:

  • cum sa dai un feedback profesionist parintelui,
  • cum sa abordezi situatiile in care intarzie la ore sau cu plata,
  • cum sa raspunzi profesionist la o acuzatie sau o nedreptate,
  • cum sa comunici cand copilul are regres sau stagnare,
  • cum sa limitezi convorbirile pe whatsapp sau la telefon,
  • cum sa comunici pe social media cu empatie si autoritate,
  • cum comunic cand ma intreaba de PECS, senzoriala, Neurofeedback sau Bowen
Te vei simți mai încrezător și mai puternic, și nu vei mai rătăci printre părinți, copii, strategii de promovare, comenzi de materiale și jucării, și alte milioane de lucruri de făcut care te scot de pe drumul misiunii tale nobile. Acum, sigur ca poți face asta si singur, așa cum am facut-o și eu, doar că e posibil sa dureze câțiva ani în plus. Câțiva ani plini de stres, încercări și erori, și plini de momente în care poti ajunge sa fii epuizat, ocupat vesnic si stresat, atât la cabinet cât si acasă

Ne vedem cu drag la curs!

SIMPLITATEA ESTE COMPLEXITATEA REZOLVATĂ.

— Constantin Brâncuși