Meniu Închide

FII ORGANIZATOR

Cursurile mele pot fi organizate chiar de tine și chiar în orașul tău. Dacă simți că vrei să schimbi ceva în domeniul tău de activitate și în viața copiilor cu care lucrezi tu și colegii tăi, poți fi partenerul meu în organizarea unui curs despre ABA în orașul tău.

Cursurile mele sunt complete și complexe, abordând cele mai multe dintre temele de interes pentru un specialist sau pentru un părinte care are nevoie de informații noi, sau doar de o reîmprospătare a informațiilor. Pentru ca da, lucrurile se schimbă și în acest domeniu de la an la an. Iar aici învățăm sau ne reamintim ce este și de ce folosim recompensele, cum identificăm antecedentele și funcțiile comportamentelor, cum stimulăm și dezvoltăm limbajul și comunicarea copiilor cu autism, cine și cum lucrăm acasă, ce este însoțitorul de la școală și cum se aplică ABA într-un grup de copii, cum creștem abilitățile de autonomie și pe cele sociale, cum se organizează un grup de socializare și încă multe altele.

Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu 48 de credite.

De ce să alegi să organizezi un curs despre autism împreună cu mine?

Pentru că tu poți deschide o altă lume în fața copiilor cu autism, una formată din lideri asumați, terapeuți pregătiți frumos și responsabil. Indiferent de zona geografică în care te afli, tu poți schimba lucrurile în bine!
Pentru că informațiile sunt prezentate într-un mod clar și accesibil, ascultând dar și lucrând împreună, pentru că mă asigur că toată lumea înțelege informația și pleacă cu idei noi bune de pus în practică chiar de a doua zi, pentru că nu las întrebările fără răspunsuri la obiect.

Contactează-mă pentru a afla toate detaliile pe mail: daniela.gavankar@gmail.com sau la telefon: 0753055852, de luni până vineri între orele 09:00:17.00

SIMPLITATEA ESTE COMPLEXITATEA REZOLVATĂ.

— Constantin Brâncuși