Meniu Închide

SUPERVIZARE

Principalele arii în care te pot susține, dacă ești terapeut ABA:

  • Stabilirea și implementarea unui cadru de lucru cald și eficient în relația cu părinții, colegii,
  • Realizarea și implementarea planului de intervenție ABA,
  • Prioritizarea obiectivelor și găsirea celor mai eficiente tehnici de schimbare comportamentală,
  • Stabilirea obiectivelor din afara cabinetului: pe stradă, la magazin, la școală, la baie, în mijloacele de transport etc,
  • Stabilirea obiectivelor și crearea programelor de masă și de toaletă,
  • Clarificarea responsabilităților în echipa copilului.
  • Alte aspecte.

De ce să lucrezi cu mine?

Am o experiență vastă în domeniul terapiei copiilor cu autism. Din anul 2001 am ajutat copiii din poziția de profesor psihopedagog, logoped, shadow, terapeut ABA, coordonator ABA, trainer și organizator de cursuri și workshopuri, precum și lector în cadrul tuturor conferințelor desfășurate în România cu această tematică.

Sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România din 2007, în treapta specialist, sunt de asemenea formator și supervizor acreditat de Comisia de Psihologie Educațională și Vocațională, în specializarea psihopedagogie specială

Empatizez cu părinții și sunt alături de ei, susțin terapeuții și ajut educatorii pentru ca împreună să reușim să alcătuim un plan coerent pentru copil.

Contactează-mă pentru a afla toate detaliile pe mail: daniela.gavankar@gmail.com sau la telefon: 0753055852, de luni până vineri între orele 09.00.17.00

RECOMANDĂRI

Psiholog Alina Căpușan

Am cunoscut-o pe Dana acum câțiva ani buni, după ce am terminat facultatea și era important pentru mine să aleg ceva din vasta lume a psihologiei!

Știam foarte puține lucruri despre terapia ABA și despre copiii cu TSA, însă mă simt norocoasă că m-am dezvoltat lângă o persoană care a oferit toata informația pe care o știa! Ulterior mi s-a confirmat că acesta informație era una corectă și că ceea ce învățasem noi să facem era o terapie de calitate!

Chiar dacă trecusem printr-un curs de mai multe ore în trecut, mi-am dat seama că nu știu mai nimic despre acest domeniu. Am vrut să aprofundez și am mai făcut încă 2 cursuri iar al 3-lea a fost cu Dana! Ceea ce a făcut diferența, a fost pasiunea cu care ne-a dat informația! Atenția deosebită pentru fiecare cursant în parte, părea că ne cunoaștem de o viață :)) și faptul că niciodată nu trecea mai departe până nu se asigura că informația a fost înțeleasă!

Înafara tehnicilor, teoriei, practicii, am învățat de la ea, pasiunea pe care și eu încerc s-o dau mai departe așa cum am învățat de la Dana!

Cu drag, Alina!

Psiholog Alina Căpușan
Director Executive Asociatia Extraordinary
Website »

Roxana Tătar:

Am participat la un curs în perioada februarie-mai 2018, la Brașov.

Colegele cu care am avut ocazia să parcurg acest curs au fost minunate, au fost prietenoase și deschise să împărtășească din experiență proprie, de unde am învățat lucruri noi. Doamna Daniela (Martinescu) Gavankar a fost extraordinară ca om și ca specialist, a creat o atmosferă plăcută în cadrul cursului, astfel încât să nu te simți stânjenit dacă greșești la aplicațiile practice, dacă nu știi un răspuns sau dacă vrei să pui o întrebare care poate părea prea banală. De asemenea a avut răbdare răspunzând tuturor întrebărilor adresate și explicând fiecare lucru neînțeles.

Despre curs pot spune că și-a meritat toți banii!! Fiecare modul m-a învățat ceva nou, mi-a structurat mai bine informația deținută până la momentul respectiv și a completat-o.Am învățat cum trebuie să te comporți cu un copil cu autism, cum să faci un program de intervenție, cum să îl aplici pentru a forma noi comportamente, cum să generalizăm și să menținem aceste comportamente, ce tehnici să folosești atunci când refuză să răspundă, și multe alte lucruri interesante.

Lucrând ca și psihopedagog la un centru cu copii cu handicap, printre care și copii cu autism, aceste lucruri m-au ajutat enorm. Am reușit să realizez planuri de intervenție pentru acești copii, am stabilit obiective încercând să determin cât mai bine nevoia copilului, folosind ceea ce am învățat și am obținut mici progrese de care m-am bucurat din plin. Un lucru foarte important, pe care l-am pus în practică a fost introducerea caietului pentru părinții copiilor, în care scriem un feed-back generos părinților despre activitatea copilului în cabinet și îi dăm temă pentru a exersa și acasă comportamentele învățate.

Toate aceste lucruri și multe altele, au fost realizate cu ajutorul cunoștințelor dobândite în urma cursului ABA, pentru care îi mulțumesc din suflet Doamnei Daniela (Martinescu) Gavankar că le-a împărtășit cu noi și îi doresc mult succes în tot ceea ce face!

SIMPLITATEA ESTE COMPLEXITATEA REZOLVATĂ.

— Constantin Brâncuși